Нов раздел с актуална нормативна уредба в модулите „Училищна документация“ и „Документация за детската градина“

 

Налична е библиотека с актуална нормативна уредба за системата на предучилищното и училищното образование в модулите „Училищна документация“ и „Документация за детската градина“ от платформата АдминПлюс.

 

В новия раздел ще се публикуват и поддържат актуални закони, правилници, наредби, постановления, заповеди, инструкции, решения, конвенции, декларации и други нормативни документи, с които се работи в училищата и детските градини.

 

За всеки един от документите е посочено към кой брой на Държавен вестник е актуален и е дадена възможност да бъде изтеглен. Списъкът от нормативни документи ще се допълва периодично, а включените в библиотеката документи ще се актуализират при обнародване на промени в Държавен вестник.

 

Потребителите на модулите имат възможност чрез удобна тикет система да подадат запитване за нормативен документ, от който имат нужда, а към съответния момент не е включен в библиотеката.

 

Модулите „Училищна документация“ и „Документация за детската градина“ са уеб базирани решения, които позволяват администриране в електронна среда на най-често използваните документи в училищата и детските градини.

 

Модулите са интегрирани с Националната електронна информационна система за предучилищното и училищното образование, което позволява автоматично зареждане на данните за образователната институцията и персонала на съответните места в примерните документи. Това улеснява потребителите на модула, защото спестява време и минимизира вероятността от допускане на грешки при ръчно въвеждане на информацията.

Включете се в безплатен уебинар на 06.06.2024 г. от 14:00 ч., по време на който ще бъдат представени модулите.

 

Регистрация в уебинара