На 19, 20 и 21 март 2024 г. от 10:00 и от 14:00 часа АдминСофт Плюс и РААБЕ България ще проведат безплатни онлайн демонстрации, на които ще бъдат представени модулите „Книги за дейността“ и „Училищна документация“/„Документация за детската градина“.

 

На фокус в срещата ще бъде модул „Книги за дейността“, който дава възможност за водене в електронна среда на книги за:

  • регистриране заповедите на директора;
  • контролната дейност на директора/заместник-директора;
  • решенията на педагогическия съвет.

 

Книгите могат да бъдат отпечатани с всички необходими реквизити и съхранени в определените срокове. Модулът отговаря на изискванията на т. 1, 2 и 3 от приложение № 2 на Наредба № 8 от 11.08.2016 г. за информацията и документите за системата на предучилищното и училищното образование.

 

По време на срещата ще бъдат представени и модулите „Училищна документация“ и „Документация за детската градина“, в които детските градини и училищата разполагат със стотици примерни документи за администриране на различни процеси в образователните институции. Данните за институцията и служителите се зареждат на съответните места в примерните документи от НЕИСПУО. Налична е и възможност за прехвърляне на документите в .doc и .pdf формат.

Всяка институция, чиито представители са присъствали на демонстрация, ще получи:

  • Ваучер за 10% отстъпка при абонамент за модулите „Книги за дейността“ и „Училищна документация“/„Документация за детската градина“ за 2024/2025 учебна година.
  • Възможност за безплатно тестване за 2 месеца на модул „Книги за дейността“.